Antalyaspor Hatayspor : Son dakika haberi: Fraport TAV Antalyaspor - Atakaş ... : Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları.

Antalyaspor Hatayspor : Son dakika haberi: Fraport TAV Antalyaspor - Atakaş ... : Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları.. Kritik mücadele de antalyaspor ile hatayspor maçı 28 aralık pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi ramazan keleş yönetecek. 16 medipol başakşehir 14 16. Ancak maç öncesi sağanak nedeniyle karşılaşma ertelendi. Antalyaspor ile hatayspor arasında oynanacak 15. Atakaş hatayspor, 13 haftada topladığı 21 puanla 7.

Ancak maç öncesi sağanak nedeniyle karşılaşma ertelendi. Fraport tav antalyaspor, süper lig'in 15. Haftasında hatayspor ile saat 19.00 karşılaşacaktı. Eren, nuri şahin, sidney sam, fredy, hakan özmert; Maçtan birkaç saat öne başlayan yağış, antalya stadı'nın zeminini olumsuz etkiledi.

Galatasaray Hatayspor saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye ...
Galatasaray Hatayspor saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Haftasında atakaş hatayspor'u konuk edecek. Süper lig 'in 15.haftasında antalyaspor ile hatayspor arasından oynanacak maç yoğun yağış nedeniyle ertelendi. 17 mke ankaragücü 14 12. Hafta maçı sağanak yağmur nedeniyle yarın aynı saate ertelendi. Atakaş hatayspor, 13 haftada topladığı 21 puanla 7. Maçın yarın saat kaçta oynanacağı ise tff tarafından açıklanacak. Maçtan birkaç saat öne başlayan yağış, antalya stadı'nın zeminini olumsuz etkiledi. Maçın başlamasına az bir süre kalmasına rağmen zemin yağış nedeniyle oldukça ağırlaştı.

Antalyaspor ve hatayspor karşılaşması naklen restbet tv farkyla 720p hd kalitesinde sizlerle.

Hatayspor ise deplasmanda göztepe'yi yendikten sonra evinde trabzonspor'a kaybetti. Here on sofascore livescore you can find all antalyaspor vs hatayspor previous results sorted by their h2h matches. Antalya stadyumu'nda oldukça ağır bir zemin oluştuğu, topun takıldığı ve sekmediği görüldü. 17 mke ankaragücü 14 12. Haftasında atakaş hatayspor'u konuk edecek. 28 aralık pazartesi 19:00 fraport tav antalyaspor : Antalya stadyumu'nda, fraport tav antalyaspor ile atakaş hatayspor arasında oynanacak olan maç, yoğun yağış sebebiyle yarına ertelendi. 'kanal' bölümünde yayın kanalını kendiniz değiştirebilirsiniz. Maçın başlamasına az bir süre kalmasına rağmen zemin yağış nedeniyle oldukça ağırlaştı. Haftasında hatayspor ile saat 19.00 karşılaşacaktı. Antalyaspor ve hatayspor 28 aralık 2020 canlı maç izle seçeneği ile takip edin. Eren, nuri şahin, sidney sam, fredy, hakan özmert; Antalyaspor'un 4 maçlık yenilmezlik serisi rizespor karşısında son buldu.

Süper ligin 15.haftasında antalyaspor ile hatayspor arasından oynanacak maç yoğun yağış nedeniyle ertelenebilir. 15 fraport tav antalyaspor 14 17. Haftasında atakaş hatayspor'u konuk edecek. Here on sofascore livescore you can find all antalyaspor vs hatayspor previous results sorted by their h2h matches. Antalyaspor ve hatayspor 28 aralık 2020 canlı maç izle seçeneği ile takip edin.

Atakaş Hatayspor, Soner Örnek ile sözleşme yeniledi
Atakaş Hatayspor, Soner Örnek ile sözleşme yeniledi from www.haberant.com
Bölgedeki yağış antalya stadı'nın zemininde çok yoğun su birikintilerine neden olurken. Maçın yarın saat kaçta oynanacağı ise tff tarafından açıklanacak. Antalyaspor ile hatayspor arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken maç, yoğun yağış nedeniyle oynanamadı. 17 mke ankaragücü 14 12. Antalyaspor ve hatayspor karşılaşması naklen restbet tv farkyla 720p hd kalitesinde sizlerle. 15 fraport tav antalyaspor 14 17. Haftasında hatayspor ile saat 19.00 karşılaşacaktı. Antalyaspor ve hatayspor 28 aralık 2020 canlı maç izle seçeneği ile takip edin.

28 aralık pazartesi 19:00 fraport tav antalyaspor :

Antalyaspor ile hatayspor arasında oynanacak 15. Antalya stadyumu'nda oldukça ağır bir zemin oluştuğu, topun takıldığı ve sekmediği görüldü. 15 fraport tav antalyaspor 14 17. Antalyaspor ile hatayspor arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken maç, yoğun yağış nedeniyle oynanamadı. 28 aralık pazartesi 19:00 fraport tav antalyaspor : Fraport tav antalyaspor, süper lig'in 15. Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları. Topun sahada sekmediğini fark eden maçın hakemleri önce yağışın dinmesini bekledi ancak. Bölgedeki yağış antalya stadı'nın zemininde çok yoğun su birikintilerine neden olurken. Süper ligin 15.haftasında antalyaspor ile hatayspor arasından oynanacak maç yoğun yağış nedeniyle ertelenebilir. Antalya stadyumu'nda, fraport tav antalyaspor ile atakaş hatayspor arasında oynanacak olan maç, yoğun yağış sebebiyle yarına ertelendi. Haberler futbol süper lig son dakika: Antalyaspor ve hatayspor karşılaşması naklen restbet tv farkyla 720p hd kalitesinde sizlerle.

28 aralık pazartesi 19:00 fraport tav antalyaspor : Haftasında 28 aralık pazartesi günü sahasında oynayacağı atakaş hatayspor maçının hazırlıklarına devam etti. Antalyaspor ile hatayspor arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken maç, yoğun yağış nedeniyle oynanamadı. Haberler futbol süper lig son dakika: Maç sonucu, iddaa canlı maç sonuçları, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları.

Galatasaray yenilgiye rağmen yarı finalde! Hatayspor ...
Galatasaray yenilgiye rağmen yarı finalde! Hatayspor ... from i.trhaberler.com
Haberler futbol süper lig son dakika: Haftasında hatayspor ile saat 19.00 karşılaşacaktı. Antalyaspor ile hatayspor arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken maç, yoğun yağış nedeniyle oynanamadı. Süper lig 'in 15.haftasında antalyaspor ile hatayspor arasından oynanacak maç yoğun yağış nedeniyle ertelendi. Fraport tav antalyaspor, süper lig'in 15. Maçtan birkaç saat öne başlayan yağış, antalya stadı'nın zeminini olumsuz etkiledi. 17 mke ankaragücü 14 12. 'kanal' bölümünde yayın kanalını kendiniz değiştirebilirsiniz.

Eren, nuri şahin, sidney sam, fredy, hakan özmert;

'kanal' bölümünde yayın kanalını kendiniz değiştirebilirsiniz. Haberler futbol süper lig son dakika: Maç öncesi yağan sağanak nedeniyle ağırlaşan zeminle ilgili kararı hakem ramazan keleş verdi. 16 medipol başakşehir 14 16. Hatayspor ise deplasmanda göztepe'yi yendikten sonra evinde trabzonspor'a kaybetti. Ancak maç öncesi sağanak nedeniyle karşılaşma ertelendi. Antalyaspor ve hatayspor 28 aralık 2020 canlı maç izle seçeneği ile takip edin. Antalyaspor ile hatayspor arasında oynanacak 15. Maçtan birkaç saat öne başlayan yağış, antalya stadı'nın zeminini olumsuz etkiledi. Ersun yanal yönetiminde çıkışa geçen antalyaspor, deplasmanlarda zorlanan hatayspor'u konuk edecek. Topun sahada sekmediğini fark eden maçın hakemleri önce yağışın dinmesini bekledi ancak. Kritik mücadele de antalyaspor ile hatayspor maçı 28 aralık pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi ramazan keleş yönetecek. Maçın başlamasına az bir süre kalmasına rağmen zemin yağış nedeniyle oldukça ağırlaştı.

banner